Midden- en klein bedrijf

Onze klantenkring bestaat voor een groot deel uit het MKB. Door onze ruime kennis en ervaring in de diverse branches zijn wij in staat oplossingen te bieden die geheel gericht zijn op de wensen van onze klanten.

Of het hier nu gaat om de inrichting van een bedrijfsnetwerk of de behandeling van gebruikersproblemen. Al deze zaken kunt u bij ons onderbrengen, waarna wij ervoor zorgen dat uw omgeving in topconditie blijft werken. Hierdoor kunt u zich geheel op uw eigen werkzaamheden concentreren.

We kunnen oplossingen bieden op locatie bij onze klanten of juist gehost in ons datacenter waardoor de klant overal ter wereld gebruik kan maken van hun bedrijfsomgeving.
(Voor meer informatie, zie Online Server onder Producten).

Grotere bedrijven

Grotere bedrijven hebben vaak andere wensen met betrekking tot de continuïteit van hun bedrijfsomgeving. Meedere servers, centrale opslag, robuuste backup oplossing en fail-over zijn veel voorkomende termen bij deze klanten.

Samen met onze samenwerkende partners zijn wij instaat deze doelgroep volledig te voorzien van alle nodige implementatie en ondersteuning voor hun bedrijfsomgevingen.

Een gevirtualiseerde infrastructuur met SAN opslag, terminal server parken, het complete aanbod kunnen wij u bieden, waarbij wij niet als enige partij deze opdrachten uitvoeren maar juist dan samenwerken met onze partners zodat de continuïteit en bereikbaarheid voor onze klanten hiermee gewaarborgd blijft.

Particulieren

Op dezelfde locatie als MvS-IT is collega bedrijf Computer-Plus gevestigd. Computer-Plus wordt vertegenwoordigd door Rini van Susteren. Hij houdt zich bezig met installatie, reparatie, levering, etc.