MvS-IT | Keeps IT simple ! Eenvoud, duidelijk, vernieuwend…IT oplossingen voor het MKB.

“MvS-IT denkt niet in problemen, maar in oplossingen !”

MvS-IT is een klein bedrijf met breed aantal oplossingen op het gebied van kantoorautomatisering specifiek afgestemd op het MKB. Bij MvS-IT is een klant een klant en geen nummer met problemen, bij ons staat persoonlijke aanpak centraal, waardoor wij er altijd voor je zijn.

“Automatisering is een hulpmiddel om bedrijven en organisaties efficiĆ«nter te laten functioneren.”

Wij willen samen met u zoeken naar oplossingen om uw automatisering efficiƫnter in te kunnen zetten. Bij ons kun je rekenen op royale kennis en ervaring zodat wij je op een snelle en adequate manier kunnen helpen.

“Focus je op dingen waar je goed in bent, dat is wat wij voor u doen!”

Ook particulieren zijn wij graag van dienst, op ons kantoor zijn wij in staat uw computer te repareren en uiteraard kunt u bij ons systemen en aanverwanten kopen. Wij zijn geen winkel en hebben geen uitgebreide voorraad, maar wij kunnen net als voor bedrijven alles leveren. En mocht het nodig zijn komen wij het ook aan huis voor u aansluiten.

“Voor het MKB en particulieren”

Automatisering moet immers niet meer zijn dan een stuk gereedschap om je dagelijkse (hoofd)activiteiten soepel te laten verlopen.

MvS-IT is actief op het gebied van hardware, software, systeembeheer, onderhoud, hosting, online services, back-up, infrastructuur, mobiele oplossingen, advisering.

“MvS-IT bied u een IT totaal oplossing voor het MKB”

Voel je jezelf aangesproken door de persoonlijke aanpak van MvS-IT, kom dan eens langs of bel / mail voor een afspraak op locatie.