Internet is in dit dagelijkse leven niet meer weg te denken. Gebruikt u internet om uw e-mail te lezen of om wat op te zoeken of juist om uw verschillinde filialen met elkaar te verbinden. Een goede, stabiele en veilige internet verbinding is tegenwoordig erg belangrijk geworden in de dagelijkse bedrijfsvoering.
Wij hebben ons gespecialiseerd in deze zakelijke internet diensten. Hierdoor zijn wij in staat onderstaande diensten aan te bieden:

ADSL aansluitingen
Glasvezel aansluitingen
VPN oplossingen

Glasvezel

Glasvezel is erg in opkomst, momenteel worden veel industrieterreinen voorzien van deze techniek.

Met een glasvezel verbinding is bijna het ondenkbare mogelijk. Supersnel internet, bellen over internet (VOIP), camera beveiliging over de glasvezel verbinding, koppelingen van filialen etc. etc.

Heeft u interesse in een glasvezel verbinding? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op zodat wij een op maat gemaakt offerte voor u kunnen maken.

VPN oplossingen

VPN (Virtual Private Networking) is een techniek om privé netwerk gemakkelijk over het internet met elkaar te koppelen. De verbinding wordt beveiligd opgebouwd door middel van zware coderingstechnieken. U bent verzekerd van een veilige koppeling van uw netwerk.

VPN wordt veel gebruikt om thuiswerkers aansluiting te geven tot uw bedrijfsnetwerk, maar ook om bijvoorbeeld verschillende vestigingen aan hetzelfde netwerk te koppelen.

Regulier wordt een VPN opgebouwd door middel van speciale VPN firewalls en/of routers, echter soms is dit niet stabiel of gewoon niet mogelijk.

IP-VPN kan hier oplossingen inbieden. Uw netwerken worden bij ons aan elkaar gekoppeld zonder dat daar een publiek netwerk zoals het Internet voor gebruikt wordt.

Er gebruik gemaakt van de ADSL of Glasvezel technieken, echter toegang tot het internet is niet standaard. Daarnaast kunnen we alle IP-VPN koppelingen gezamenlijk en tegelijk van dezelfde internet voorziening voorzien zodat een eenvoudig, transparant en veilig netwerk ontstaat.